Print

Bliv medlem

 

Indmelding i Roskilde Brydeklub sker ved bare at dukke op i klubben til første træning. Efter en måneds gratis prøveperiode udfyldes denne side, hvorefter du eller dit barn er officielt medlem af Roskilde Brydeklub.

Vi har intet indmeldingsgebyr og kontingentet er kun 75 kr. pr. måned, for børn og unge til og med 17 år og 125 kr. pr. måned, for voksne over 18 år.

Du er selvfølgelig velkommen til at komme og kigge i klubben og tage en ven med, men vi opfordrer kraftigt til, at du medbringer en T-shirt, et par shorts og gerne nogen indendørssko, så du kan træne med, hvis du/I skulle få lyst til at deltage - og erfaringen siger, at de fleste gerne ville være med, når de har kigget lidt.

Faktisk kan du nøjes med det ovennævnte udstyr og en drikkedunk, hvis du vil træne brydning.

Uanset om du eller dit barn kommer for motionen eller kamptræning, er brydning en god sport. Brydning er meget alsidigt og fokuserer, modsat mange andre sportgrene, på hele kroppen. Brydning omfatter bl.a. motorik, koordination og kondition og selve sporten omfatter mere teknik end egentlig styrke, men det vil du opdage, når vi ses på Eriksvej.

 

Mvh. Roskilde Brydeklub

 

Foreningens vedtægter kan findes her: Vedtægter for AIR Roskilde Brydeklub   

 

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required Tooltip
Required Tooltip
Required

Du giver hermed lov til at du/dit barn kan køre med Roskilde Brydeklub til stævner og arrangementer i private biler

Ja til bilkørsel
Nej til bilkørsel
Required Tooltip

Du giver hermed lov til at der kan tages billeder af dig/dit barn som kan bruges offentligt af Roskilde Brydeklub

Ja til fotos
Nej til fotos
Required Tooltip