Print

Gulddrengen og talentbryderen, Martin Lorenzen, vandt guld til DM for seniorer


Lørdag den 27. februar gik Martin Lorenzen hele vejen til guldet.

Nu kan den erfarne gulddreng kalde sig danmarksmester for 7. gang – og første gang som seniormester i hele AIR Roskilde Brydeklubs historie.

 

Succesen stopper ikke her, for Martin er den eneste i talentgruppen, team 2016, som også er på landsholdet.

Team 2016 er et hold talentfulde brydere, eliteudvalget i Danmarks Brydeforbund har udset sig til at skulle til OL i 2016, hvilket i Martins tilfælde også er ønsket.

 

Lørdag den 27. februar, blev der igen skrevet historie, da den 18 årige juniorbryder, Martin Hiort Lorenzen stillede op til seniormesterskaberne i brydning i Nykøbing F. og sikkert gik vejen til guldet i 55 kg.

 

Det er 7. gang, at Martin Hiort Lorenzen kan kalde sig danmarksmester, men første gang som senior.

Derudover 2 gange som dreng, 3 gange som ungdom, 1 gang som junior og nu også som senior, selvom der er 2 år til, at han er "rigtig" senior

 

Der var 4 brydere i denne, laveste vægtklasse, og dansk brydeforbund havde allerede på forhånd seedet det unge stortalent til at blive nr. 1.

Det blev til 3 kampe, som Martin vandt meget overbevisende. Der var aldrig på noget tidspunkt tvivl om klasseforskellen på Martin og de andre brydere, selvom de alle fire er på talentholdet. Martin er dog den eneste af dem der er landsholdsbryder.

 

Ved gennemgang i de gamle arkiver, blev det konstateret, at Martin Hiort Lorenzen er den første i AIR Roskilde Brydeklub, der er blevet seniormester. Så nok engang har Martin lavet om på Roskilde Brydeklubs historie på resultatlisten.

 

Den 27. marts afholdes juniormesterskaberne i Kolding, og mon ikke den unge mand vil prøve at eurobre den 8. mesterskabsmedalje til samlingen?

 

Billedet er fra præmieoverrækkelsen, hvor Martin Lorenzen fik sin velfortjente guldmedalje.