Print

Metal til Martin ved Thor Masters

Lørdag den 30 januar slog Thor Nykøbing dørene op til årets store Thor Masters, hvor nogle af de allerbedste brydere i verden stillede op.

Danmark havde bl.a. deltagelse af landets sølvvinder til VM, Mark O Madsen

Martin Hiort Lorenzen stillede i lørdags op til det stærke internationale senior-stævne i 55 kg.

Der var 8 deltagere i denne vægtklasse, som kom fra Tyskland, Sverige, Spanien og Danmark, hvor alle deltagere ligger i den bedste ende på europæisk plan.

Martin kom i pulje med Simon Simonsen, som vandt sølv i Kolding. Simon var den eneste i vægtklassen, der ikke prøvede kræfter med Martin.

Der var på intet tidspunkt tvivl om, at der var klasseforskel på de to college-kammarater, og kampen endte da også med en overlegen sejr til Martin med cifrene 6-0, 3-0.

Martins anden kamp, blev mod et svensk muskelbundt med afrikanske gener, og her måtte Martin selv bide i madrassen. Martin gik videre fra puljen som bedste toer, og måtte endnu engang ud i kampen om 3-4 pladsen.

I den anden pulje vandt den spanske bryder, og tyskeren var blevet skadet, så Martin skulle møde den danske Thor-bryder, Emil Birkshøj, som han aldrig har tabt til - det blev der heller ikke lavet om på denne gang. Martin vandt suverænt 6-0, 7-0, uden problemer og vandt for anden gang i år bronzemedalje.

Der er ingen tvivl om at Martin Hiort Lorenzen i øjeblikket ligger i top 10 på europæisk plan for senior, selvom

han først bliver senior om 2 år.