Print

DM for seniorer - Martin slår til igen

 

Lørdag den 26. februar 2011 afholdtes der DM i brydning for seniorer, hvor Martin Hiort Lorenzen og Shakmahoud Nikoz stillede op i 55 kg for AIR Roskilde Brydeklub.
 
Martin Hiort Lorenzen var ligesom sidste år seedet nr 1 på forhånd, og det opfyldte han til fulde.
Han mødte sin klubkammerat Shakmahoud Nikoz i første kamp, og selvom Shak er en meget stærk, stående, bryder, var der ingen tvivl om kampens udfald. Martin vandt 7-0, 6-0 i henholdsvis første og anden periode, og dermed en pointsejr.
 
Det var Shaks debut til et DM og nerverne spillede ham desværre et pus, da han skulle møde Casper Nielsen fra Trott. Man fik aldrig set den styrke som Shak ellers plejer at præstere og det blev til endnu et nederlag.
 
Til gængæld blev frustrationerne vendt til ekstra kampgejst for Martin Hiort Lorenzen, der svor at vise hvad Roskilde Brydeklub står for.
Fra det første start-fløjt var det ren opvisning, og Martin jonglerede bogstavelig talt rundt med sin modstander. Martin vinder første periode 9,0 efter et afsluttende, superflot 5-points-krydstag, hvor Casper Nielsen er meget tæt på at ende i fald.
I anden periode kommer Martin igen meget hurtigt foran på point, men det lykkedes alligevel Casper at komme fri af Martins jerngreb og score 2 point ved at komme på ryg af ham. Da der er 30 sek tilbage, skal de bryde i parterre, og endnu engang får Martin et solidt tag i Casper, og løfter ham højt op i luften, svinger ham rundt og scorer endnu et perfekt 5 point krydstag, hvor Casper Nielsen lander direkte i fald.
Kampen slutter 9-0 10-2, endnu en pointsejr til Martin.
 
Juniorbryderen Martin Hiort Lorenzen forlader, til store klapsalver, madrassen som Dansk senior mester for anden gang.
Endnu engang har Martin skrevet historie i AIR Roskilde Brydeklub, da han er den første og stadig eneste seniormester - nu for anden gang.
 
Flere medlemmer fra Roskilde Brydeklub var med og heppe, men vi hylder stadig Martins, og Shaks, DM succes.